Thursday, April 24, 2014

Alhamdulilah skrg kandungan aku ni dah masuk 7 bulan (28 minggu). Tinggal lagi 2 bulan lebih saja sbb aku dah nak kena admit masa 38 minggu. Doc cakap x boleh tunggu hingga 40 minggu sebab aku kan kena cucuk insulin. Tak kisah pun mcm mna asalkan yg terbaik aku terima ja.
Yg sebelah aku tu member aku Fidah. Dia pun preg tapi kurang sebulan dari aku. Tak sangka kami boleh berduet dah la tempat duduk kerja sebelah2 hehe…Aku sebelum raya, dia plak lepas raya.

Jutaan Terima Kasih buat Sahabatku Zai Zamree sbb bantu snap pic yg comey2 ni…ada gak kenangan terindah utk baby bongsu aku yg bakal lahir ni !! (Ambik berkat baby Zai yg MashaAllah kiutt Miut ni.)
  
Doa Ibu Mengandung
Ya Allah, peliharalah anakku ini selama ia berada di dalam perutku, dan sihatkanlah dia, Engkau yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhanMu, Penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah, rupakanlah atau bentukkanlah dia yang ada diperutku dengan rupa yang baik dan tetapkanlah di dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada RasulMu. Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah jadikanlah dia sihat yang sempurna berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya, baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad S.A.W, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam.
Aminn..

Hasil Nurkilan:
Mawar_Ungu

No comments: